April 20, 2010

The Sims 3 World Tour Adventure

Game The sims ini masih rada hangat,soalnya baru rilis beberapa bulan yang lalu. Awalnya saya malas memainkan game ini,karena dugaan saya,game ini sama seperti pendahulunya,dengan lingkungan yang sangat terbatas ! Tetapi dugaan saya meleset,ketika saya memainkan game ini,saya menemukan sesuatu yang fresh !


the sims 3


Pertama dari isi rumah yang terlihat lebih lengkap,semua peralatan dapur,kamar mandi,ruang tamu,sudah tersedia di sana,jadi kita tidak perlu membelinya lagi. Tapi menurut saya,hal ini justru seperti memberi kemudahan,alangkah lebih seru,jika semua perabotan tersebut belum tersedia,jadi kita bisa membelinya dan membuat game ini jadi semakin lama dimainkan.


Yang kedua adalah dari sisi town map,ya,disini kita juga bisa bepergian ke kota,untuk mengunjungi rumah tetangga,ke toko,atau sekedar jalan-jalan. kita juga dapat menyapa tetangga,apabila mereka terlihat di town map ini. Di sini juga ada beberapa tempat seperti cafe,import shop,embassy,museum,dan airport.


Fitur yang paling menonjol dari seri the sims ini,adalah kita dapat bepergian ke negara lain !! melalui airport,kita dapat memilih berbagai negara untuk dikunjungi. Beberapa quest dalam game ini juga menuntut kita untuk bepergian ke beberapa negara tersebut.

Game ini berbasis java,jadi dapat dimainkan di sebagian besar tipe hp. Apabila versi di bawah tidak sesuai dengan layar kalian,silahkan request di kotak komentar.

Download



Respect Yourself,Respect Others
sou

56 comments: on "The Sims 3 World Tour Adventure"

inge / cyber dreamer said...

suka bgt ma game model gini >.<

Ratasoe said...

Ane coba dl ya sob..cz ane jarang maen game. Oiya sob..lo ad game mancing sob hehe..

megi said...

aku suka the sims di hp n-gage q dulu
gak tau the sims yg ini, q mo coba dulu ah
izin download sob ^^

Rock said...

kayaknya aku belum pernah nyoba game ini sob...

narti said...

bisa mainnya gak ya?
makasih infonya.

selamat pagi, selamat beraktifitas.

sda said...

hp ku support gak ya? hihi....

Darin said...

waaah ini salah satu game kesukaan ane sob hehe! dari sims versi 1 sampe semua extensionnya saya punya. ajib banget.
wah kudu donlot nih :e:

Radhitya Notes said...

Wits.... Blognya udh hadir iklan PPC... hehehehehehe, SEkalian donasi dah buat sobat... hhehehehehe,,

yudex said...

aku pernah jual game ini tapi versi terdahulunya..

Abdul Malyk said...

Dicoba download....

Salam kenal

catatan kecilku said...

Game lagi.... ternyata banyak juga koleksi game-nya hehehe

the others... said...

Halo... rajin banget jd pertamaxx di tempatku...
Pas banget pas postinganku muncul pas dirimu OL, jadi langsung masuk deh ya..? :d:

Regi_Adi said...

keren Sob... yg saya suka dari the sims itu pas mencari kerja Sob... mantab.

Radhitya Notes said...

gan.. lo ada pertanyaan langsun lewat ym ku aja... hehehehehe..
Liat di sidebar blog ku ada ym nya...

gayuh said...

wah mantabs nuw... kyknya gak bisa di instal dihpku ni

Kolom ponsel said...

Pas ni kayak hp sy juga N70.

tomo said...

Untuk ponsel java ya.Wah cocok buat hpku.Numpang load kawan ya

uswah said...

Aku install di handphone saj kawan.sip

hendro-prayitno said...

baru tau nih game...di coba ah,,

richoyul said...

aku kok ga pernah bisa yah maen game the sims.....bisane bola hehe

Skydrugz said...

Sdh punya game yang ini...


cukup mudah dimainkan :D...lebih banyak fitur barunya....



Salam kenal

Gudang Ilmu said...

waduh saya punya game ini tapi the sims 2 nya
huuh udah bosen nie versi 2 nya

prettula said...

excellent game, when you need to kill a couple of hours of your free time: 0 my wife and I together sometimes in her play over the network:)

pulsa elektrik said...

manusia suka game "bermain sebagai tuhan" yang mengedalikan nasib suatu makhluk

Valentine’s Day Flowers said...

It’s my first step here and I found it’s a very nice and interesting blog. Really will support me out in frequent ways..

Make money said...

Hello, I was searching on Google for some information. And this blog is very relevant to my desires. I like very much definitely will visit again.

good books said...

Thanks for writing such a good article, I stumbled onto your blog and read a few post. I like your style of writing...

Work At Home Resources said...

I personally observed with hint to this fact site as a result of my mate. And specific everyone right here also laughed and said I’d uncover what when I require. My buddy is great, in order anyone.

Other Sites Like Youtube said...

We appreciate you formulating a decent article, since i happened for your website and concentrate numerous posts. Is exceedingly good look of crafting?

Wal Mart Coupons said...

Many thanks for formulating a really good article, since i have happened with your web while keeping focused numerous posts. Is incredibly good look of crafting

Search Craigslist said...

Appreciate formulating a good article, since i happened on the web and concentrate numerous posts. Is incredibly good look of crafting

Luxury Villa Rentals in Tuscany said...

Bless you for formulating an excellent article, since i have happened onto your website and concentrate numerous posts. Is fantastic look of crafting?

botiquin para coche said...

Your blog post rocks! Good job. Internet marketers really liked perusing the goods, it again isn't like the other entire one things which actually affects to read simple things through.

personality disorder said...

Reasonably awesome posting. It's comfortable and convenient install. Appreciate your sharing enjoying all of these businesses good sentences

compare store prices said...

I came across your site and browse some write-up. Nice types of posting i will have are given at the website again surface then again obviously

scentsy consultant said...

Appreciate your formulating a really decent article, my family and i happened on your web page and also several written piece. Is exceedingly good type publishing?

termometros digitales said...

I noticed your internet site and browse some write-up. Nice varieties of posting i can have have along the website again surface preference for you . obviously.

eringas y agujas said...

Appreciate your formulating an exceptionally decent article, our kids and i happened to your website page as well as several written piece. Is exceedingly good type publishing

vendas elasticas said...

Nicely I must say we walking on once in a while on line, being obtain instances i feel, thank you acquaintance

Guantes de latex said...

I located your web blog and look at some write-up. Nice kinds posting i most certainly will have get for the website again surface it's not necessary to obviously.

Translate Website said...

Your web site post rocks! Good job. Affiliate marketers really liked perusing the merchandise; it again isn't including the other entire one thing which actually affects to read the paper simple things through

Globalization said...

I stumbled upon your website and study some write-up. Nice sorts of posting I’m able to have at a website again surface alternatively obviously.

Travel PR said...

Hello there friend, I have to assert kudos when it comes to blogging an incredibly quality post, basically can certainly help others in many options

mumbai flowers delivery said...

Bueno yo también pensaba que tal sitio para mí también, a medida que se despliegue en su sitio con frecuencia, pero me puedes informar de donde conseguir todas estas sustancias o lo inscriben de forma manual.

jual rumah di kemang said...

yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

jasa ekspedisi said...

mampir nich dari jaksel...

kayu jabon said...

penasaran pengen maenkan game-nya.. :)

material medico sanitario said...

You have to do good work buddy. I'm looking good blog/site for post my comment. Now I got it. I'm very happy to your blog/site.

termometros digitales said...

Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts

Indian Food said...

This good way to attempt for the consideration of the work and it work quality.

vie said...

Suka bgt game ini. . .
seruu bgt. . .

The Barry Law Group said...

There are some interesting points in time in that article but I don’t know if I see all of them eye to heart. There is some validity but I will take hold judgement until I look into it further. Good clause, thanks and we want more! Added to FeedBurner also.

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Ragnarok emoticons widget is designed by Sou
Post a Comment

Blog ini dofollow , jangan lupa tinggalkan sepatah dua patah kata yak. .Komentar kalian adalah semangat buat saya ! Thanks ! "what is a heart ? If I rip open your chest, will I see it ? If I crack open your skull, will I find it in there ?"