April 12, 2010

Nitro PDF PRO v.6.0

Nitro PDF Professional memungkinkan kalian untuk membuat, mengubah, mengedit, menggabungkan, mengamankan, membubuhi keterangan, dan menyimpan file ke 100% standar industri-file PDF. Software ini telah beberapa kali menerima penghargaan produk terbaik,Nitro Pro dirancang khusus untuk pengguna bisnis dan membuat pekerjaan anda dengan PDF lebih cepat dan mudah dari sebelumnya!

membuat file PDF
membuat PDF dan PDF/A file dari hampir semua aplikasi Windows, kalian juga dapat mengatur pilihan atas output file PDF. Mendukung berbagai jenis file yang sering digunakan (termasuk Microsoft Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, dan banyak lagi), Nitro PDF Profesional menyederhanakan proses pembuatan PDF. Semua file PDF yang dibuat dengan Nitro PDF Profesional adalah 100% kompatibel dengan tampilan aplikasi lain termasuk Adobe PDF Reader dan Adobe Acrobat.



Edit PDF
Edit PDF konten, Dari mengoreksi dan memperbarui atau menghapus teks, untuk tugas-tugas editing gambar canggih seperti memasukkan, mengganti, memotong, mengganti ukuran dan downsampling, Nitro PDF Profesional memudahkan untuk membuat file kurang dari semenit. Kalian juga dapat memasukkan header,footers, watermarks, penomoran halaman dan banyak lagi.

Selain dua fitur di atas,kalian juga masih bisa membuat forms dengan cepat,mengamankan file .pdf,meng convert ke berbagai jenis format,dan lain sebagainya.


NOTE : Use for your own RISK !

Download


Respect Yourself,Respect Others
sou

42 comments: on "Nitro PDF PRO v.6.0"

aviorclef said...

-_-_-_-_-_-_- cosmorary.com -_-_-_-_-_-_-
*******Salam ‘Blog’!!*******
Assalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh

Wah...pengin download nih..BErmanfaat baget...
BTW, ni shareware ya mas???
Apa freeawre??
-_-_-_-_-_-_- cosmorary.com -_-_-_-_-_-_-

Sou Stalker said...

shareware gan,tapi saya dapatnya yang udah full :d: jadi yang diatas tuw udah full :j:

ika_SweetyOrange said...

mampir ingin mngucapkan selamat pagi Sou..(^_^)

narti said...

wow keren....
baca ulasannya, menarik sekali...lengkap juga.
makasih infonya.

sda said...

makasih infonya ya.
aku bilang dulu...hehe....

Rock said...

Ini software untuk bikin PDF ya sob... keren nich...
40MB??? Wahhh... nanti malam aja sob downloadnya... Kalau jam-jam segini gak mungkin sampai selesai nich... hahaha...
Btw makasih infonya sob...

richo said...

aku belum pernah bikin file PDF sama sekali, lha ga bisa heheh....

Darin said...

boleh ni sou, apa bisa juga untuk membuka password pdf?

Sou Stalker said...

@ Darin
maksudnya ngebuka file pdf yang ada passwordnya,tapi kita gak tau password tsb ? Sejenis password cracker ya ? wah,ntu lain lagi gan,kalo pake ini gak bisa :a:

Ratasoe said...

Wah twx bwt pdf pake template hehe, ga xmbung ya sob heheg..

Ratasoe said...

Wah twx bwt pdf pake template hehe, ga xmbung ya sob heheg..

sarif husin said...

kepingin si mendonload mas, tapi saya belom punya komputer,, he,,hee

Aishi Lely said...

selamat siang sou... ^^

daniel wahyu perbawa said...

sore sou...
ijin sedot ya...

Arbitter Web Design Class said...

Selamat sore sobat, ini kunjungan pertama blog arbitter kemari...mohon dukunganya ya,saya udah memfollow blog ini dan di tunggu follow baliknya
sekedar mereview sedikit, portal kami adalah http://arbitter.co.cc/ di sana ada dua tombol yaitu sebelah kiri untuk masuk ke halaman blog sedangkan sebelah kanan untuk masuk kedalam forum, bila berkenan harap bergabung ke dalam forum tersebut , di sana kami membahas tentang dunia web designer dan hacking, proses regristrasi tidak terlalu ribet kok, mudah dan cepat, sobat juga bisa mempublikasikan blog sobat berapapun jumlahnya, sesuai dengan aturan yang berlaku di forum kami, terimakasih

Saung Web said...

Wah bagus juga nih sob.. makasih infonya ya

Gayus Tambunan said...

Ini berbayar atau gratis sob.. hehe maklum senengnya yg gratisan aja sih.. hehe

F.Y. said...

great kinda post :)

Infophone-kdr said...

Thanks sobat atas infonya bnr2 sgt bermanfaat nich,slm knl dari kediri...:D

Budi Mulyono said...

Wah langsung ke tkp nie sob... Pastinya bermanfaat... Thanks infonya... Freeware atau shareware ni sob???

tomo said...

Langsung coba download kawan

Sou Stalker said...

@Gayus Tambunan @Budi Mulyono

gratisss ! silahkan di nikmati :a:

richo said...

pagi sobat..... numpang cari inpo :)

Anonymous said...

saya udah download key nya apa sih...

Trading System said...

I have seen one of those lines in other articles during search; there are many topics to be shared in 2011 to the visitors in your site. I hope you are going to update few latest or upcoming hot topics. Anyhow it is been great to your site.

Malta yacht charters said...

I treachery say I completely be in consensus a props a few points, but you completely have an exclusive outlook. Anyhow, I like the statement used in these outlines.

Apartment Software said...

It is very lucky being on your site as I was in search of such articles in google search. This big search engines drives me to your site and pal I must say your site is too good in look also with the content you posted.

Reverse Phone Lookup said...

Hey Man icy website! I am departing to save down a small number of of those pics as well as some articles from your website, thank you pal! From where you are receiving all of those material for your website. Can you tell me?

Pantoprazole said...

Hello, I was searching on Google for some information. And this blog is very relevant to my desires. I like very much definitely will visit again

Spanish for Beginner said...

I wanna say thanks to admin very much not only for this post excluding also for his all preceding efforts. I will be coming back to your blog for interesting articles again......

Buy jewelry said...

Hello, I was searching on Google for some information. And this blog is very relevant to my desires. I like very much definitely will visit again.....

Cheap Vacation Packages said...

I can't say I completely agree a props a few points, but you absolutely have a unique outlook. Anyhow, I like the word used in these lines…

Used Laptop said...

I do not accept ones like above which are not technically right in sense, but do not actually have any meaning with the above post. But could work with probably 90% of other posts.

Cheap Heels said...

Your site makes me crazy about all this online stuff like pictures, articles, everything you are publishing in your site. Without wasting any time I am going to create a blog or a website for myself too. I just do not know the right way to do so, but I hope I will find out soon in google search.

Panlegis said...

How did you get your page in top lists of these search engines, I am trying hard to get my site to top, but I can’t get it right, I think I need to do strong SEO for my site to have this opportunity.

India Tour Packages said...

I really appreciate your efforts and dedication you are sharing in your blog site.......Hope to see your next post soon...keep it on
Thanks

natural home remedies said...

Easily, the inspection is in swaying fact the freshest topic on this interconnected subject. I am be in concurrence with your conclusions and will intensely look forward to your about to happen updates. Saying thanks will not very soon be sufficient, for the outstanding precision in your writing. I will right away grab your rss give food to to reside abreast of any updates.

Driving Schools said...

Thanks for sharing. I hope it will be helpful to many people that are searching for this topic. Keep posting guys and keep this forum a great place to learn things.

SEO Sydney said...

Thanks for sharing do follow site……it will increase site performance as well as visibility in SERP. I will really appreciate your post. I have bookmarked your blog for future reference. Keep sharing..

home page said...

Great web site you’ve got here.. It’s difficult to find excellent writing like yours nowadays.

kawasan industri said...

Fiuhh.. Ane baru tahu ada nitro pdf pro v60? Industri digital emang bener" semaking berkembang.. :D

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Ragnarok emoticons widget is designed by Sou
Post a Comment

Blog ini dofollow , jangan lupa tinggalkan sepatah dua patah kata yak. .Komentar kalian adalah semangat buat saya ! Thanks ! "what is a heart ? If I rip open your chest, will I see it ? If I crack open your skull, will I find it in there ?"